juni 19, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Bestel een schuifwand compleet op maat bij Overkapping33

Een complete schuifwand op maat bestel je op Overkapping33. De breedte van de glaspanelen worden evenredig voor je op maat gemaakt. Ook wordt er rekening gehouden met de juiste overlapping van de panelen. De schuifwand hoogte is ook op de centimeter nauwkeurig aan te geven. Wanneer je de maten online hebt ingevoerd krijg je direct een prijs te zien. Vervolgens kun je de accessoires voor de schuifwand op maat kiezen. Kies bijvoorbeeld voor tochtstrippen of handgrepen in de vervolgstappen. Waar wacht je nog op? Overkapping33; Glazen schuifwanden voor de beste prijs!

Ook zijn glazen schuifwanden bij Overkapping33 leverbaar in drie standaard breedtematen. Je hebt de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar je kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van je vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geef je aan wat jouw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor je uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt jouw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 ben je verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.