juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Een beetje meer licht in mijn woonkamer door middel van een lichtkoepel

Ik had al even geleden beslist dat ik meer licht in mijn woonkamer wilde door middel van een lichtkoepel, maar ik wist niet goed waar te starten in mijn zoektocht. Mijn beste vriend raadde me hiervoor licht-koepels.be aan. Ik besloot de website eens te bekijken, het kon immers geen kwaad om eens te kijken…

Hoe ervaart een sceptisch persoon dit bedrijf?

Als eerste zag ik uiteraard gewoon de website. Deze zag er professioneel, verzorgd en mooi uit. Hier kon ik dus al niets op opmerken. Ik zag ook al snel dat alles vrij duidelijk vermeld werd. Zo zag ik al snel wat het hele aanbod was (wat echt best veel is!), wat de prijzen waren enzovoort. Ik vind het ook nogal belangrijk dat je als klant gemakkelijk de medewerkers kan bereiken bij verdere vragen. Het stelt me zeker niet gerust wanneer er geen contactgegevens te vinden zijn. Dit was bij dit bedrijf zeker niet het geval. Ik vond op een zeer eenvoudige manier het telefoonnummer van het bedrijf, het mailadres van het bedrijf, het contactformulier op de website en het adres om de showroom te bezoeken. Daarenboven zag ik ook dat de website veel betaalmogelijkheden aanbood en al deze mogelijkheden waren bovendien zeer veilig. Eigenlijk is het dan ook geen wonder dat deze website een gemiddelde score krijgt van 9/10 op gebied van klanttevredenheid. Ik beken, ik heb er ook zaken aangekocht en ben er achteraf gezien ook zeer tevreden over: betaalbaar, mooi en degelijk. Meer hoeft dit voor mij helemaal niet te zijn. Met andere woorden, ikzelf ben zeker een fan van licht-koepels.be en raad het je ook graag aan!