juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Grind

Grind is niet hetzelfde als split

Grind en split zijn twee verschillende steensoorten. Grind zijn kiezelstenen met een ronde vorm zonder enige scherpe randen. Deze kiezelstenen hebben een ‘vriendelijkere’ uitstraling en lijken erg veel op beach pebbles. Siersplit is het tegenovergestelde. Split heeft scherpe randen en ziet er ruw en stoer uit. Welke van de twee kiezelstenen beter zijn? Dat komt neer op uw smaak! Deze twee kiezelstenen zitten ongeveer op dezelfde prijsstelling en formaat. De beslissende factor is wat u mooier vindt. Welke kiezelstenen passen het beste in uw tuin? Twijfel niet langer, zowel split als grind bestellen bij Siergrind33.nl. De onlinespecialist van kiezelstenen!

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer u creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt u tuin mooier, helemaal als u kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van uw tuin. Gaat u voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor u? De keuze is aan u.

 

Siergrind kunt u gebruiken om uw tuin te vullen, maar u kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heeft u een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat u bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heeft u maar een klein beetje grind nodig? Dan kunt u zakken van 25 kilogram toepassen. Gaat u een grotere oppervlakte opvullen? Dan kunt u kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. U kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.