juli 16, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Idee voor je woning: een verticale sectionaalpoort die je huis siert

1.1Mijn eerste bericht vraagt om een bijzonder review en daarom geef ik jullie een inkijkje in mijn leven. Specifieker nog, jullie krijgen een tipje van de sluier met betrekking tot de verbouwing die ik momenteel onderga. Als ontwerper ben ik altijd met het interieur bezig en laat ik me over onderwerpen, waarvan ik zelf niet direct zoveel verstand heb, graag adviseren. Neem de verticale sectionaalpoort die onlangs aan mijn woning is toegevoegd en die een groot succes is gebleken. Het exterieur is niet direct mijn eigen expertise en zodoende werk ik graag met de experts.

Samenwerken met de experts in deuren

Die expert bleek Different Doors te zijn, een van oorsprong Nederlands bedrijf dat ook bij de zuiderburen dikwijls werkzaamheden uitvoert. Ik was zeker niet de eerste Belg die te maken heeft gehad met dit bedrijf en ik snap wel waarom mijn landgenoten en masse voor Different Doors kiezen – de kwaliteit die zij afleveren liegt er immers niet om. Zoals je misshien al wel van mijn foto’s heb meegekregen houd ik van een strakke stijl, waarin wit gecombineerd wordt met knallende kleuren die voor de gewenste levendigheid zorgen. Datzelfde concept heb ik op de verticale sectionaalpoort laten toepassen en de samenwerking met Different Doors is zeer vruchtbaar gebleken. Kijk je even met me mee naar enkele foto’s van het uiteindelijke resultaat?

93

Zoals je ziet is de deur prachtig geïncorporeerd in de muur. De posten eromheen zijn gerenoveerd door het bedrijf, opdat het weer in de oude staat hersteld is. Wat ik prachtig vind is dat deze prachtige diepe kleur naadloos aansluit bij het exterieur van de woning en bovendien prachtig kleurt bij het wit, het versterkt elkaar, lijkt het wel.

102

Laat de bus van Different Doors ook voorrijden bij jouw woning om een oude garagepoort te laten vervangen door bijvoorbeeld zo’n prachtige verticale sectionaalpoort en te gaan voor kwaliteit en originaliteit.