juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

natuursteen venstertablet van COMPOSIETvakman.be

Natuursteen vensterbank – op maat – van COMPOSIETvakman.be.

Een natuursteen venstertablet van COMPOSIETvakman.be wordt altijd op maat gemaakt en bestelt u voordelig & snel online! Wij bieden een prachtige collectie vensterbanken van natuursteen, waaronder prachtig Bianco Carrara, levendige blauwe steen en diverse soorten stijlvol graniet. Naast prachtige natuursteen soorten van hoogwaardige kwaliteit, staan wij garant voor kwalitatief maatwerk, scherpe (online) prijzen & een snelle levering. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een prachtige vensterbank op maat, die secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen; Met zorg & liefde voor het vak!

natuursteen venstertablet van COMPOSIETvakman.be

Natuursteen VS composiet.

Twijfelt u tussen natuursteen en composiet? Dan is het goed om even de voor- & nadelen toe te lichten. De voordelen van natuursteen zijn duidelijk. Voor welke soort u ook gaat, u kiest bewust voor een unieke kleur, structuur en tekeningen / accenten die zorgen voor een levendige, natuurlijke en sfeervolle vensterbank. Iedere natuursteen soort en tevens ook bewerking (afwerking) heeft zijn eigen charme en brengt de kleur en uitstraling van de vensterbank weer anders tot uiting. Dit alles maakt natuursteen voor praktisch ieder interieur toepasbaar.

Wanneer we natuursteen vergelijken met composiet, zijn het vooral de onderhoudsvriendelijkheid, de mogelijkheid van een ‘egale kleur / kleurtint’, maatvastheid en – in het geval van kwartscomposiet – de extreme duurzaamheid & kras / slijt vastheid, die als voordelen van composiet aangestipt kunnen worden. Het is ook echt een keuze die afhankelijk is van persoonlijke smaak & voorkeuren. Wel is het zo dat het aanbod van composiet op het gebied van kleuren, kleurtinten & stijlen de laatste jaren enorm toegenomen is, ook voor een realistische natuursteenlook – zoals bijv. marmerlook & hardsteen look – is composiet nu een serieuze optie: De look van natuursteen, met de praktische voordelen & scherpe prijs van composiet. Maar volgens sommige kun je het unieke karakter van ‘echt’ natuursteen niet reproduceren, wat vindt u?