juli 16, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

ligbed

Ook de kinderen zijn blij met een lounge ligbed

ligbed

Voor iedereen geschikt

De zomer komt er weer aan en wat is jouw tuin dan zonder lounge ligbed? Wij hebben niet lang geleden twee lounge ligbedden gekocht waar iedereen in het gezin plezier van kan hebben. In eerste instantie wilde ik 1 ligbed kopen, die moesten wij dan maar eerlijk verdelen. De kinderen kunnen daar overdag plezier van hebben en mijn man en ik ’s avonds. Toen ik de ligbedden online wilde opzoeken, kwam ik bij Dutch Riviera terecht. Zij verkopen de beste kwaliteit lounge artikelen voor de mooiste prijzen. De keuze was toen snel gemaakt: twee ligbedden!

In de zomer kunnen ook de kinderen hier lekker op liggen, met hun spelcomputer spelen of een tijdschrift lezen. De bedden zijn zelfs groot genoeg dat de kinderen er samen een kaartspel of bordspel op kunnen spelen. Je hebt er zo geen kind aan!

De ligbedden passen perfect in onze tuin en ik zie ons er ook nog wel een aantal jaren plezier van hebben. Als wij ze goed onderhouden natuurlijk. Wij hebben gekozen voor mooie grijze uitvoeringen, maar Dutch Riviera heeft natuurlijk veel meer keuze! Ik heb ook nog even getwijfeld over een witte variant, die zag er ook erg mooi uit!