juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Plaats steenstrips in uw keuken!

Steenstrips zijn wandtegels die eruitzien als stenen. Echter in tegenstelling tot normale wandtegels, hebben de steenstrips een ruwere, natuurlijke en oneven structuur. Wanneer u een complete wand bekleed met de steenstrips zal het eruitzien als een stenen muur. Het is een ware eyecatcher in uw interieur. Steenstrips worden geleverd in stukken van 15×60 centimeter. Zo hoeft u niet steen per steen de wand te bedekken, dit bespaart u tijd en uiteindelijk ook geld. Uiteindelijk wanneer u klaar bent, ziet u direct dat het wel het effect heeft alsof het allemaal los is geplaatst.

In de keuken zijn steenstrips ideaal te plaatsen. De steenstrips hebben een 3d-effect en geven uw keuken direct leven. De steenstrips worden het meest geplaatst achter het aanrecht. Daar moet alle aandacht na toe en de steenstrips zorgen er dan ook voor dat alle aandacht naar het aanrecht gaat! De steenstrips moeten natuurlijk wel passen bij de rest van de keuken. Kijk goed naar de kleuren die u tegenkomt in uw keuken en kies dan de gewenste steenstrips.

Steenstrips bestelt u natuurlijk bij de nummer 1 webwinkel van tegels: Tegels33.nl. Bij Tegels33 vindt u uw gewenste steenstrips tegen scherpe prijzen en van topkwaliteit. De steenstrips van Tegels33 kunt u ook gewoon gratis als proeftegel in huis krijgen. Wanneer u online een aanvraag doet, kunt u binnen 1-3 werkdagen uw gewenste sample in huis verwachten. De steenstrips zijn bij Tegels33 veelal in voorraad dus de levering is ook erg snel. Wanneer u een type steenstrips in het echt wilt bekijken, kunt u een afspraak maken in de showroom. Weet u al welke steenstrips u gaat bestellen? Bekijk het aanbod direct online op de webwinkel van Tegels33.nl!