juli 16, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Sieradenvertoning voor thuis

Ik krijg altijd de complimenten op exposities en beurzen over hoe mooi mijn sieradendisplay is en hoe mensen graag zo’n display thuis willen hebben. Ik geloof dat beursstands een groot verschil maken in hoe mijn sieradenontwerpen worden tentoongesteld en het zien van uw sieraden thuis getoond een groot verschil maakt en u laat genieten van de prachtige ontwerpen nog meer.

Nou, het is gemakkelijk om je kostuumjuwelen thuis weer te geven, zodat je er elke dag van kunt genieten. Krijg eenvoudig een verzameling kwaliteitsvolle en stijlvolle displaystandaards voor sieraden. Laat je vrienden en familie weten dat dit geweldige cadeau-ideeën voor je zijn en wees blij als je ze als cadeau begint te krijgen.

Een doorboorde oorbelhouder is een geweldige manier om elke dag van je oorbellen te genieten in plaats van ze weg te verstoppen in een rommelige juwelendoos en ze te laten verwarren met kettingen. Als je een standaard voor je kettingen en armbanden gebruikt, bespaar je ook een hoop klitten en frustraties.

Thuisdisplay


Voor mijn thuisdisplay heb ik ongeveer 7 stands – een mix van oorbelhouders en kettingbomen. Ik vind het leuk om mijn sieraden een thema te geven en de oorbellen uit te spreiden (terwijl een vriend van me ze allemaal samen op een paar grote oorbelstandaarden houdt).

Een metalen oorbelhouder, zoals een tinnen oorbelhouder, is een geweldige manier om je bengelen oorbellen en oorknopjes te thematiseren. Ik vind het ook leuk om verschillende stijlen van displaystands te hebben, dus heb een libelle oorbelboom, vlinderoorringhouder, meerdere earringstandaards, Princess Crown en bloemenoorringhouderontwerpen beschikbaar voor het beste effect.

Je kunt ook een aantal prachtige in Frankrijk ontworpen sieradendisplays voor sieraden maken en deze etalagepop-sieradenorganisatoren brengen het meisje in ons allemaal naar voren! Veel mensen krijgen de hele set van 5 ontwerpen voor de beste impact.

Je kunt je eigen stands maken zoals de fotolijst oorbelhouder met draad boven een frame, maar ik geef de voorkeur aan de vormen en het gebruiksgemak van de oorbelbomen in plaats van de draad, dus we hebben allemaal onze eigen stijl.

Onderweg zijn handgemaakte sieradenorganisatoren, ook bekend als sieradenreisorganisator of sieradenrol, geweldig voor het verzorgen van uw ringen, kettingen, oorbellen en armbanden.

Ik gebruik sieradenorganisatoren voor wanneer ik op groothandel road trips ben, winkelklanten bezoek. De oorbellen uit een mooie sieradenzak-organizer halen om een ​​gewaardeerde groothandelsklant te tonen, maakt allemaal deel uit van de presentatie van uw bedrijf, zodat u een consistente boodschap van schoonheid en kwaliteit creëert. View the website of Unsaid Library