juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Heeft u deze prachtige vlaggenmast kerstbomen al gezien?

Onze straat was vorig jaar van plan om een soort feest tijdens de kerstdagen te gaan houden maar dan buiten in de straat. Dat leek ons allemaal wel heel erg leuk en niet alleen voor onze straat maar ook voor de straten die om die van ons heen liggen natuurlijk. Vaak deden we een zomerfeest houden maar nu hadden we besloten om er nog een extra feest tegen aan te gooien. We kregen subsidie van de gemeente waar we heel erg blij mee waren. We besloten naast de kerstversiering in de straat ook een kerstboom te gaan plaatsen. Een vlaggenmast kerstboom, vlaggenmast kerstbomen zijn over het algemeen grote kerstbomen van minimaal 6 meter en op de site kerstverlichtingbuiten.com/be tot wel 12 meter hoog. De boom van 6 meter heeft 900 lampjes erin en de boom van 12 meter wel 4000 lampjes, dat is toch ongelooflijk van deze vlaggenmast kerstbomen? Wat ik vergeet te zeggen voor de mensen die niet weten wat vlaggenmast kerstbomen zijn is dat het om een lange stok gaat met daarom heen gedrapeerd een soort van lichtgordijn in de vorm van een kerstboom. Het is dus bij lange na niet de traditionele kerstboom die u gewend bent maar voor een straatfeest tijdens de kerstdagen is dat natuurlijk helemaal niet erg. Bij de vlaggenmast kerstbomen van hoger dan 3 meter krijgt u een schemerschakelaar erbij cadeau twv 13,95 euro, hoe attent is dat! De vlaggenmast kerstbomen zijn wel erg prijzig moet ik zeggen maar gelukkig zag de gemeente in dat we deze boom de komende jaren elk jaar wel zouden kunnen gebruiken en gaven ze ons de subsidie alsnog, dus daar waren we heel blij om en erg dankbaar voor natuurlijk. Als u geen vlaggenmast bij uw huis heeft staan of in de straat dan kunt u ook voor een kortere boom gaan die met een paal komen van bepaalde lengtes die in de meeste tuinen passen en zelfs op een balkon ook. Op de site verkopen ze nog meer kerstpullen natuurlijk, ook lichtsnoeren, bevestigingsmateriaal, kerstbomen voor binnen en voor buiten en noem maar op, ze hebben zoveel!

Ook op zoek naar vlaggenmast kerstbomen?

Dan bent u denk ik bij hen op het goede adres aan gekomen. De bewoners van onze straat waren erg blij met mijn keuze om deze vlaggenmast boom aan te schaffen en we hebben er erg van genoten. Op naar vorig jaar met deze prachtig boom!

Heeft u ook interesse in een van de producten van deze site?

Gaat u dan zeker een keer naar hun website, omdat:

  • Ze alles verkopen wat u nodig heeft voor deze boom.
  • Ze een divers aanbod hebben van kerstspullen.
  • Ze snel leveren en een fijne service bieden.

Misschien heeft u tijdens de kerst dit jaar ook wel een leuk feest in de straat of bent u zo op een idee gekomen of wilt u gewoon een boom op stok in uw tuin of op uw balkon, wat het ook is, we raden u deze website van harte aan want we geloven dat ook u er veel plezier van zult gaan hebben, wat het ook is.