juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Via welke site koopt u altijd uw stalen poten?

Mijn man en ik zijn bezig met de herinrichting van ons nieuwe huis. Er stond namelijk een hele oubollige inrichting in het huis en we hebben de meubels mee overgekocht toen we deze woning kochten. Sommige meubels vonden we wel leuk om te houden maar de meeste dingen hebben we naar de stort gebracht of naar de kringloop gebracht. Het tapijt hebben we bijvoorbeeld weggegooid omdat deze te vies was, de oude stoelen hebben we weg moeten gooien omdat ze helemaal verrot waren, en de keuken hebben we er gewoon helemaal uit gesloopt omdat deze er echt niet meer uit zag als een keuken van deze tijd. Toen we laatst weer bij de kringloopwinkel waren om een oude kast uit het huis weg te brengen kwam mijn man op een goed idee. Hij bedacht zich dat we deze kast best konden opknappen en konden gebruiken als kast om de televisie in te hangen. Wij zijn toen naar de bouwmarkt gegaan en hebben een grote pot verf gekocht omdat we de kast wilde verven in mintgroen. Ten we eenmaal thuis aangekomen waren zei mijn man dat hij de poten die onder de kast stond eigenlijk helemaal niet mooi vond. Hij vond stalen poten onder deze kast veel mooier. De opdracht was duidelijk dus ik ben meteen gaan googelen naar stalen poten. meubelpootjes.be/staal-en-metalen-meubelpoten-en-tafelpoten” target=”_blank”>Ik bekeek allemaal websites die stalen poten aanboden maar ik vond weinig stalen poten er leuk uitzagen. Ik heb deze stalen poten aan mijn man laten zien maar hij zei ook dat hij deze stalen poten niet mooi vond. Ik wilde net opgeven en mijn laptop afsluiten toen ik opeens op de website van meubelpootjes.be/” target=”_blank”>meubelpootjes.be terechtkwam. Hier zag ik de mooiste stalen poten die ik ooit heb gezien in mijn hele leven. Ik wist meteen dat dit de ideale stalen poten waren voor onder de kast. Ik liet deze stalen poten aan mijn man zien en hij was ook tevreden dus ik heb ze meteen besteld. We kregen vrij snel de stalen poten binnen en hebben ze meteen onder de kast gezet. Ik kan u vertellen dat ik absoluut niet teleurgesteld was.

Deze stalen poten zijn de mooiste die ik ooit heb gezien en ze passen perfect onder deze kast

Laatst kwam er familie op bezoek en ze zeiden: Wat staan er mooie stalen poten onder deze kast waar heb je deze kast gekocht met deze mooie stalen poten? Toen wij aan de familie vertelde dat het bij deze kast zelf in elkaar hadden geknutseld met een oude kast een pot verf en stalen poten waren ze verbaasd. Ze zeiden dat het de mooiste kast was met stalen poten die ze nooit hadden gezien.

Deze kast geeft ons huis een compleet nieuwe look

Al met al zijn we dus blij dat we deze stalen poten hebben aangeschaft omdat:

  • Deze stalen poten van een goede kwaliteit zijn;
  • De stalen poten heel erg mooi staan onder deze kast;
  • Omdat we van iedereen complimenten krijgen over de stalen poten van deze kast.

Bent u ook op zoek naar stalen poten? Dan zou ik zeker op deze website stalen poten bestellen.