juni 18, 2024

Woning Stijl

Blog voor het inrichten van je woning

Op zoek naar aquarium led verlichting?

Welkom bij de Ledstrip Koning! Onze website is gespecialiseerd in led verlichting, en bied daarom ook een groot assortiment aan allerlei soorten led lampen aan! Niet voor niets zijn wij al 8 jaar de koning in prijs, kwaliteit en service. Op onze producten zit vast 30 dagen bedenktijd, en 2 jaar garantie. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld aquarium led verlichting, zoek dan niet verder!

Onze aquarium led verlichting sets

Een aquarium led strip set kopen kan u voordelig doen bij de Ledstrip Koning. Onze waterdichte strips zijn speciaal gemaakt voor het verlichten van verschillende soorten aquaria of terraria. Deze waterdichte strips kunnen met speciale beugeltjes of lijm bevestigt worden onder de deksel van uw aquarium. Alle strips en sets worden compleet en waterdicht geleverd, inclusief alle benodigdheden om ze zelf op maat te maken. U kan dus helemaal zelf bepalen hoe u de verlichting wil plaatsen. 

Een aquarium led verlichting set bevat verschillende onderdelen:

  • Een of meerdere waterdichte led strips
  • Voeding voor de led strips
  • Accessoires voor het op maat maken en waterdicht maken van uw led strips of verbindingen
  • Een afstandsbediening of time controller

Heeft u inspiratie nodig? Dan kan u eventueel onze pagina voor toepassingen en inspiratie bekijken. Hier kan u diverse projecten van klanten vinden, en eventueel inspiratie opdoen voor het inrichten van uw aquarium led verlichting. Ook kan u onze blog lezen: “Het juiste licht voor uw aquarium”. Hierin wordt de informatie van verschillende experts samengevat over het verlichten van uw aquarium. 

Ook verkopen wij losse strips en accessoires op onze website voor aquarium led verlichting. Zo kan u gemakkelijk en snel uw eigen verlichting aanleggen. Voor hulp bij het aanleggen van uw verlichting, kan u onze instructie video bekijken, maar ook contact opnemen met onze klantenservice. 

De beste aquarium led verlichting

Welke kleur aquarium led verlichting moet u nou precies kopen? En wat is het verschil tussen de verschillende led strips?

Wij raden de koud witte led strips aan als hoofdverlichting van het aquarium. Het licht van deze leds reikt namelijk van de bovenkant tot de bodem. 

Vervolgens kan u uw aquarium verder aankleden met andere verlichting naast de koude witte led strips. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Warme witte leds die zonlicht imiteren voor uw aquarium
  • Blauwe leds die de koele diepe wateren van de oceanen in uw aquarium halen
  • De RGB strips die het aquarium een mooi kleurtje geven

Hiernaast kan u ook informatie lezen in onze blog over welke led verlichting het beste is voor welke soorten vissen of aquaria en of terraria. 

Bij de sets heeft u keuze tussen een time controller en een afstandsbediening. De afstandsbediening laat u zelf het licht bedienen, en de time controller laat u volledige programma’s inlichten waardoor het kan lijken dat uw vissen volledig in de tropen leven. 

Neem snel een kijkje op onze website voor ook andere soorten led verlichting naast aquarium led verlichting. U kan gebruik maken van onze keuzehulp maar ook andere bronnen op onze website om het perfecte led licht voor uw aquarium te vinden. Met snelle levering, lange bedenktijd en garantie staan wij bekend voor de beste led verlichting. Wacht dus niet langer, en kijk snel verder op onze website, of neem contact op met onze klantenservice!